<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周汶錡 @米施洛營繫健康20載週年慶典 [G+]
返回列表 回復 發帖
佢曬黑咗.....但個
我唔出啦
搭你一張
IMG_1572 copy.jpg
Originally posted by clkgtr at 2006-5-20 11:35 PM:

見你唔到既
可能我走你都未梨..

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 2&checkid=ef922
Originally posted by clkgtr at 2006-5-20 11:42 PM:

都可能
我差唔多15:10先去到
我3点半先走
Originally posted by clkgtr at 2006-5-20 11:45 PM:

有d咁既事

莫非你用左.............「你睇我唔到, 你睇我唔到, 你睇我唔到................。」
去咗↓ 5分鐘删除

[ Last edited by d228216 on 2006-5-20 at 11:59 PM ]
Originally posted by clkgtr at 2006-5-20 11:57 PM:

好強呀

人像皇

[ Last edited by d228216 on 2006-5-21 at 11:53 PM ]
Originally posted by clkgtr at 2006-5-21 11:36 PM:

都唔係好多啫............. (比起定期大量恐慌性拋售果d)

我見今之鼠都入去, 影得清楚出多d啫
so相 同 依度有密切関係.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周汶錡 @米施洛營繫健康20載週年慶典 [G+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。