<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 郭芯琪,關心妍,蔣雅文 @ 世界工作安全健康日
返回列表 回復 發帖

[自拍] 郭芯琪,關心妍,蔣雅文 @ 世界工作安全健康日

郭芯琪

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4&checkid=6efba

[ Last edited by BeachBoy on 2006-4-30 at 11:18 AM ]

郭芯琪 ~~~ 1.jpg

郭芯琪 ~~~ 1.jpg (639.3 KB)
807 x 1077 PIXEL下載

郭芯琪 ~~~ 2.jpg

郭芯琪 ~~~ 2.jpg (602.4 KB)

郭芯琪 ~~~ 3.jpg

郭芯琪 ~~~ 3.jpg (566.3 KB)

郭芯琪 ~~~ 4.jpg

郭芯琪 ~~~ 4.jpg (611.2 KB)

郭芯琪 ~~~ 5.jpg

郭芯琪 ~~~ 5.jpg (613.7 KB)

關心妍

派個波波(心型減壓球)比我 , 差d錯摸 ...

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 6&checkid=7b60b

[ Last edited by BeachBoy on 2006-4-30 at 11:12 AM ]

關心妍 ~~~ 1.jpg

關心妍 ~~~ 1.jpg (626.6 KB)

關心妍 ~~~ 2.jpg

關心妍 ~~~ 2.jpg (630.1 KB)

蔣雅文

最鬼馬 , 表演時玩到咪牌甩 ...

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 7&checkid=2feb7

[ Last edited by BeachBoy on 2006-4-30 at 11:16 AM ]

蔣雅文 ~~~ 1.jpg

蔣雅文 ~~~ 1.jpg (581.8 KB)

蔣雅文 ~~~ 2.jpg

蔣雅文 ~~~ 2.jpg (653 KB)

蔣雅文 ~~~ 3.jpg

蔣雅文 ~~~ 3.jpg (676.4 KB)

蔣雅文 ~~~ 4.jpg

蔣雅文 ~~~ 4.jpg (634.1 KB)

蔣雅文 ~~~ 5.jpg

蔣雅文 ~~~ 5.jpg (632.7 KB)

Originally posted by BeachBoy at 2006-4-30 10:55 AM:
派咗個波波(心型減壓球)比我 , 差d錯摸 ...
...
Originally posted by kinz at 2006-4-30 11:30 AM:

你影到幾時走

啊Mandy走時 , 我己經對準晒焦(mark實個距離,多張) ...

到位時 ... 衰鬼Mandy忽然步跑 影唔到 , 跑到我身邊時我話比佢知 ,

妳突然轉跑我對唔切焦 ...

衰鬼又回望偷(奸)笑
Originally posted by BeachBoy at 2006-4-30 09:07 PM:

你影到幾時...
我咪係Mandy走果時根住走囉!(相反方向)
Originally posted by kinz at 2006-4-30 09:13 PM:

我咪係Mandy走果時根住走囉!(相反方向)
你趕去新城市
Originally posted by BeachBoy at 2006-4-30 09:07 PM:

你影到幾時...
你應該跑番去佢前面, 再回頭對住佢(奸)笑
其實郭芯其真係幾靚, 係而家咁多女星女面都算數一數二

你影到幾時...
樓(版)主你地係咪記者黎, 我係新黎, 所以唔知頭唔知路

BeachBoy : 我不是記者

[ Last edited by BeachBoy on 2006-4-30 at 11:06 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 郭芯琪,關心妍,蔣雅文 @ 世界工作安全健康日

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。