<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] [4/5/08] Janice Man JJ @ 百變朱古力Fashion Show
返回列表 回復 發帖
Originally posted by akakak777 at 2008-5-6 10:32 AM:

D80X2=D300
異族兄弟A700只欠LV但唔駛9K
所以我聽不少N記拍友都等緊減價
Originally posted by ATX-828 at 2008-5-6 12:11:

D80X2=D300
異族兄弟A700只欠LV但唔駛9K
所以我聽不少N記拍友都等緊減價
ALPHA 900 刀就泥到啦
Originally posted by akakak777 at 2008-5-5 10:30 PM:
爛機 d70s 爛人...
差部D300啫, 好快到步啦
Originally posted by d228216 at 2008-5-6 03:22 PM:

差部D300啫, 好快到步啦
無錢  仲有係無錢買原廠遠焦
lifes go on
Originally posted by akakak777 at 2008-5-6 04:19 PM:

無錢  仲有係無錢買原廠遠焦

一步一步梨啦, 有部 D300 加埋你支小黑五 同 色馬328 好好玩嫁啦, 我咪又係小白+328, 重短你一半
Originally posted by d228216 at 2008-5-6 04:59 PM:

一步一步梨啦, 有部 D300 加埋你支小黑五 同 色馬328 好好玩嫁啦, 我咪又係小白+328, 重短你一半
D300 仲未買到
FULL FILM 短一半都屈機
lifes go on
Originally posted by akakak777 at 2008-5-6 20:09:

D300 仲未買到
FULL FILM 短一半都屈機
好似有部 平價 full film 機 ~ D10       

去睇睇
http://photofan.jp/camera/html/m ... id=4912&forum=5

[ Last edited by 2210777 on 2008-5-6 at 08:57 PM ]
Originally posted by 2210777 at 2008-5-6 08:55 PM:

好似有部 ...
20K 有得玩??
lifes go on
Originally posted by akakak777 at 2008-5-6 09:00 PM:

20K 有得玩??
D3X同A900已經肯定是兄弟機

如果有D10我地咪有A800

不過影星唔同去影會, 無1.5X點能夠係班死狗左擋右遮下大頭
Originally posted by ATX-828 at 2008-5-7 03:54:

D3X同A900已經肯定是兄弟機

如果有D10我地咪有A800

不過影星唔同去影會, 無1.5X點能夠係班死狗左擋右遮下大頭
無1.5X

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] [4/5/08] Janice Man JJ @ 百變朱古力Fashion Show

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。