<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 有線娛樂新聞 - 沙龍拍友全追蹤
返回列表 回復 發帖

[討論] 有線娛樂新聞 - 沙龍拍友全追蹤

今晚出了呢個報導,你地有無上鏡呀??? 我都中了招,好在頂紅色帽發揮效用,遮到唔少。有去影上星期六CWB"冰兒"同埋"技能提升"的拍友就要留意一吓啦。

片段中訪問了3個拍友,問佢地用了幾$$
亦訪問了1個律師,個律師話因為香港沒有肖像權,所以影明星不算犯法。(註明 : 影敏感部位除外)
亦訪問周汶琦、蔣雅文及鄭融,佢地都話預了人影,不過唔希望D人惡作劇,尊重一下她們。

PS - 如出此POST有犯版規的話,務請扣分。
Originally posted by d228216 at 2008-2-1 12:24 AM:
唔係好明???
>>>>問佢地用了幾$$
用咩$$
買相機及器材
Originally posted by d228216 at 2008-2-1 12:38 AM:

.........如果答超過40皮....佢地信唔信
有一個受訪者話自己用了20萬,一個就話自己用了5位數字尾
Originally posted by ~冪雲~ at 2008-2-1 06:59 AM:
所謂惡作劇, 係指走光相, 定係指合成..
兩樣都係,周汶琦講合成,鄭融就講走光,蔣雅文就最大方,佢話預佐。
Originally posted by 小小康 at 2008-2-1 09:24 PM:
其實有線問呢啲嚟有何目的???
是羨慕抑或是妒忌???
一個專題報導,話要探討一吓這種行為及現象
Originally posted by 小小康 at 2008-2-2 11:56 AM:

唔該晒

自...
正所謂樹大有枯枝,我地就話懂得尊重自己同埋尊人別人,但有D人唔識,試過有次在MK1影HOTCHA,見到"金章人"同埋幾個男人,用部DC影佢地隻,一路影一路o係度淫笑,當時想即場揭穿佢地,但又驚嚇親Winkie,所以無揭穿佢地,依家有點兒後悔,因為如果我揭穿佢地,就算佢無被警察拉,至少可以令到D受害的明星防範他們。

下次遇到同類情況發生在認識我或我喜愛的女星,我一定會做o野。
Originally posted by goonejp at 2008-2-5 07:46 PM:
女星有咩好影,学神哥係自己張床慢慢影
你呢句話相信得罪呢度好多人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 有線娛樂新聞 - 沙龍拍友全追蹤

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。