<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 今日樂富中心楊秀惠........影得麻麻加四張咁大把
返回列表 回復 發帖

[自拍] 今日樂富中心楊秀惠........影得麻麻加四張咁大把

去到個活動岩岩搞完,好彩佢重未走俾人影緊相..........今日係第一次見佢真人..唔錯索女一名

[ Last edited by BeachBoy on 2006-12-17 at 09:24 PM ]

[自拍] 今日樂富中心楊秀惠........影得麻麻加四張咁大把

之前搞錯了搞到無相post sorry 現在搞番.....

照片 楊秀惠060.jpg

照片 楊秀惠060.jpg (733.8 KB)
2048 x 1536 PIXEL下載

照片 楊秀惠061.jpg

照片 楊秀惠061.jpg (757.5 KB)
1536 x 2048 PIXEL下載

照片 楊秀惠062.jpg

照片 楊秀惠062.jpg (703.2 KB)

照片 楊秀惠063.jpg

照片 楊秀惠063.jpg (715.7 KB)

我覺得真人索過上鏡好多架........又夠高......又十分nice....
記住有相唔怕post,繼續努力吧
Originally posted by hongkongpeople at 2006-12-17 09:25 PM:
我覺得真人索過上鏡好多架........又夠高......又十分nice....
個人覺得佢個樣好似好寸
不過好似好多對佢ge評價都唔錯
Originally posted by ko~la~vin at 2006-12-17 09:39 PM:

個人覺得佢個樣好似好寸
不過好似好多對佢ge評價都唔錯
佢好nice ar
今日要求同佢影兩次合照都好好笑容
無人回就唔再貼~
yip  你影的相重未post 上來呀?
Originally posted by YIP at 2006-12-17 10:11 PM:

佢好nice ar
你今日唔係去將軍澳中心影2R咩YIP兄
Originally posted by YIP at 2006-12-17 10:11 PM:

佢好nice ar
我想睇合照
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-17 10:18 PM:

我想睇合照
Originally posted by hongkongpeople at 2006-12-17 10:14 PM:
yip  你影的相重未post 上來呀?
執緊呀~
Originally posted by Ronno at 2006-12-17 10:15 PM:

你今日唔係去將軍澳中心影2R咩YIP兄
唔喇~2R 影得太多
同埋我呢期鐘意左秀惠

400 x 267 PIXEL下載

無人回就唔再貼~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 今日樂富中心楊秀惠........影得麻麻加四張咁大把

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。