<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周汶錡-消脂活動@青衣城 20060805 [B +]
返回列表 回復 發帖

[自拍] 周汶錡-消脂活動@青衣城 20060805 [B +]

影得好渣, 技術直跌谷底  只6張完.

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 1&checkid=cff23

[ Last edited by BeachBoy on 2006-8-5 at 10:56 PM ]

IMG_2334 copy.jpg

IMG_2334 copy.jpg (962.9 KB)
1000 x 1497 PIXEL下載

IMG_2342 copy.jpg

IMG_2342 copy.jpg (1.1 MB)
1000 x 1499 PIXEL下載

IMG_2355 copy.jpg

IMG_2355 copy.jpg (1.1 MB)
1000 x 1498 PIXEL下載

IMG_2428 copy.jpg

IMG_2428 copy.jpg (963.6 KB)
1000 x 1500 PIXEL下載

IMG_2463 copy.jpg

IMG_2463 copy.jpg (1007 KB)
1000 x 1496 PIXEL下載

IMG_2464 copy.jpg

IMG_2464 copy.jpg (1011.1 KB)
1000 x 1498 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2006-8-5 10:49 PM:

[ Last edited by BeachBoy on 2006-8-5 at 10:56 PM ]
係FxxxL 的問題

以後 Black List 佢吧

[ Last edited by BeachBoy on 2006-8-5 at 11:03 PM ]
Originally posted by d228216 at 2006-8-5 10:49 PM:

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 1&checkid=cff23

我仲差,差到唔敢貼...
唔係啊, 我覺得影得好好, d位好清~
Originally posted by BeachBoy at 2006-8-5 11:01 PM:

係FxxxL 的問題

以後 Black List 佢吧

[ Last edited by BeachBoy on 2006-8-5 at 11:03 PM ]
叫佢哋下次自己攪閉門show宣傳,唔洗理我哋d睇嘢同影嘢嘅閒人
Originally posted by kinz at 2006-8-5 11:18 PM:

叫佢哋下次自己攪閉門show宣傳,唔洗理我哋d睇嘢同影嘢嘅閒人
我會叫身邊的朋友 , 唔好買佢地d產品
Originally posted by BeachBoy at 2006-8-5 11:28 PM:

我會叫身邊的朋友 , 唔好買佢地d產品
又唔洗敢激...喺d攪宣傳嘅人員失x敗姊
又唔洗講到咁嚴重,,,,,我D技術差啫
Originally posted by kinz at 2006-8-5 11:40 PM:

又唔洗敢激...喺d攪宣傳嘅人員失x敗姊
d攪宣傳人員 , 好叻女 ... 夠膽2位影相前輩
Originally posted by d228216 at 2006-8-5 11:41 PM:
又唔洗講到咁嚴重,,,,,我D技術差啫
真係個場的問題 ,Kathy 離開個場的相好正常
真想同佢扑野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周汶錡-消脂活動@青衣城 20060805 [B +]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。