<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周麗淇 @ 「都會有情人直播室」[G+]
返回列表 回復 發帖

[自拍] 周麗淇 @ 「都會有情人直播室」[G+]

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4&checkid=82738

[ Last edited by irisG on 2006-5-28 at 10:58 AM ]

周麗淇 ~~~ 1.jpg

周麗淇 ~~~ 1.jpg (654.7 KB)
807 x 1077 PIXEL下載

周麗淇 ~~~ 2.jpg

周麗淇 ~~~ 2.jpg (644.2 KB)

周麗淇 ~~~ 3.jpg

周麗淇 ~~~ 3.jpg (643.1 KB)

周麗淇 ~~~ 4.jpg

周麗淇 ~~~ 4.jpg (644.6 KB)

周麗淇 ~~~ 5.jpg

周麗淇 ~~~ 5.jpg (644.9 KB)

周麗淇 ~~~ 6.jpg

周麗淇 ~~~ 6.jpg (646.7 KB)

[ Last edited by BeachBoy on 2006-5-28 at 02:23 AM ]

周麗淇 ~~~ 7.jpg

周麗淇 ~~~ 7.jpg (637.6 KB)

有冇問佢欏簽名呀你? 呢日本來想黎, 可惜夜晚要返工冇辦法. 到月尾我正式唔做現時份工, 之後要抖一個禮拜先算, 現時份工對我既體力及精神透支太大, 日夜癲倒, 捱好多白頭髮出黎. 遲下我可以出番多d活動影相喇!

[ Last edited by 藍熊 on 2006-5-28 at 08:30 AM ]
Originally posted by 藍熊 at 2006-5-28 07:50 AM:
有冇問佢欏簽名呀你? 呢日本來想黎, 可惜夜晚要返工冇辦法. 到月尾我正式唔做現時份工, 之後要抖一個禮拜先算, 現時份工對我既體力及精神透支太大, 日夜癲倒, 捱好多白頭髮出黎. 遲下我可以出番多d活動影相喇!
直至現在 , 我只問過一位明星簽名

佢就係 ... 周潤發

通常 多 , 有機會都係吹2句
哈哈  我去咗奧海城睇張玉珊joey 今天不多人 , 我以為beachboy你15:00去銅鑼灣時代廣場 拍:愛自己dIY鑽飾騷 @莫文蔚、陳嘉容、Lisa S.
Originally posted by claudiuskwong at 2006-5-28 08:41 PM:
哈哈  我去咗奧海城睇張玉珊joey 今天不多人 , 我以為beachboy你15:00去銅鑼灣時代廣場 拍:愛自己dIY鑽飾騷 @莫文蔚、陳嘉容、Lisa S.
你估中

我去銅鑼灣

你係咪買單鏡機
Originally posted by BeachBoy at 2006-5-28 08:59 PM:

你估中

我去銅鑼灣

你係咪買單鏡機
你又知? ....前日有機上影樓拍christine個個用單反 好無引 ....你有好介紹?
Originally posted by claudiuskwong at 2006-5-28 09:31 PM:
  你又知? ....前日有機上影樓拍christine個個用單反 好無引 ....你有好介紹?
嘿嘿嘿

單反 ... 問A佬 or D佬 佢地清楚d

http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=66
Originally posted by BeachBoy at 2006-04-20 20:34:

直至現在 , 我只問過一位明星簽名

佢就係 ... 周潤發

通常 多 , 有機會都係吹2句
我多過你,我拎過
周杰倫、容祖兒、蔣雅文、蒒凱琪、劉浩龍。
Thanks
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周麗淇 @ 「都會有情人直播室」[G+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。