<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 2R @ 鬼馬Mini Bike玩轉新港城
返回列表 回復 發帖

[自拍] 2R @ 鬼馬Mini Bike玩轉新港城

得7張咋

Race 好鬼精靈

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 0&checkid=a17f5

[ Last edited by BeachBoy on 2006-4-16 at 11:37 AM ]

2R ~~~ 1.jpg

2R ~~~ 1.jpg (582.7 KB)
807 x 1077 PIXEL下載

2R ~~~ 2.jpg

2R ~~~ 2.jpg (598.2 KB)

2R ~~~ 3.jpg

2R ~~~ 3.jpg (683.2 KB)

2R ~~~ 4.jpg

2R ~~~ 4.jpg (632.1 KB)

2R ~~~ 5.jpg

2R ~~~ 5.jpg (571 KB)

後會有期

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 8&checkid=47595

[ Last edited by BeachBoy on 2006-4-16 at 11:36 AM ]

2R ~~~ 6.jpg

2R ~~~ 6.jpg (605.4 KB)

2R ~~~ 7.jpg

2R ~~~ 7.jpg (669.5 KB)

真係好鐘意呢個活動既家姐, 好清爽 回到初出道時.
見家姐咁精神,希望佢唔好再諗住個衰男人啦,日日都開開心心咪好囉
兩姊妹....好似愈來愈殘
Originally posted by dragonball at 2006-4-17 05:27 PM:
兩姊妹....好似愈來愈殘
家姐 ... 今次個妝化得唔好
人同相都唔錯丫
感謝中 + 讃美中
-[門人]-
正呀~可惜o個日有事去唔到~
唉~仲o係我屋企樓下tim ga =.=
無人回就唔再貼~
Originally posted by YIP at 2006-4-18 07:52 PM:
正呀~可惜o個日有事去唔到~
唉~仲o係我屋企樓下tim ga =.=
原來大家都係沙田友
Originally posted by kinz at 2006-4-18 07:54 PM:

原來大家都係沙田友
我係耀安仔
無人回就唔再貼~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 2R @ 鬼馬Mini Bike玩轉新港城

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。