<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » 【原創】2R@Miffy50週年世界巡迴香港站揭幕禮 [B +]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-10 02:25 AM:

6268個張

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 1&checkid=81d17
Originally posted by BeachBoy at 2006-4-10 02:32 AM:

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 1&checkid=81d17
多謝哂啊
beachboy
你係點知道幾時有show同有咩明星去呢d消息嫁
因為我都想知啊
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝了了了了謝謝謝謝謝了了了了謝謝謝
謝謝了了了了了了謝謝謝了了了了了了謝謝
謝了了了了了了了了謝了了了了了了了了謝
謝了了了了了了了了了了了了了了了了了謝
謝謝了了了了了了了了了了了了了了了謝謝
謝謝謝了了了了了了了了了了了了了謝謝謝
謝謝謝謝了了了了了了了了了了了謝謝謝謝
謝謝謝謝謝了了了了了了了了了謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝了了了了了了了謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝了了了了了謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝了了了謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝了謝謝謝謝謝謝謝謝謝
你的回覆就是最大的支持
i want to be the Miffy ar.....
2r 真是一個殺手好大r 不要bra。
宇宙海盜李素冰把心張你偷
好謝...........我地又有靚相睇la...........race好正呀
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-10 02:39 AM:

多謝哂啊
beachboy
你係點知道幾時有show同有咩明星去呢d消息嫁
因為我都想知啊
好多fans club 既web site 都會有星蹤
或者 filter-040 同網都有
不過我唔知貼出黎會唔會俾人 X wor
無人回就唔再貼~
Originally posted by YIP at 2006-4-10 07:11 PM:

好多fans club 既web site 都會有星蹤
或者 filter-040 同網都有
不過我唔知貼出黎會唔會俾人 X wor
比邊個 X 呀 ?
唔使理果班友喎.
佢地真係好受一眾拍友歡迎!
睇嚟15、16號又要一早去霸定位......
14號又唔知多唔多人去影細妹?
Originally posted by 傑傑 at 2006-4-10 07:17 PM:

比邊個 X 呀 ?
唔使理果班友喎.
我驚呢度admin ban 左wor
無人回就唔再貼~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » 【原創】2R@Miffy50週年世界巡迴香港站揭幕禮 [B +]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。