<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周汶錡 @ 青衣城 05/08/2006
返回列表 回復 發帖

[自拍] 周汶錡 @ 青衣城 05/08/2006

羅敏莊

唱歌技考很好 , 可惜紅唔起

附件 5 ... 橙色衫係陳國邦

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9&checkid=3d15e

[ Last edited by BeachBoy on 2006-8-5 at 11:22 PM ]

羅敏莊 ~~~ 1.jpg

羅敏莊 ~~~ 1.jpg (797.2 KB)
934 x 1401 PIXEL下載

羅敏莊 ~~~ 2.jpg

羅敏莊 ~~~ 2.jpg (796.2 KB)

羅敏莊 ~~~ 3.jpg

羅敏莊 ~~~ 3.jpg (925.7 KB)

羅敏莊 ~~~ 4.jpg

羅敏莊 ~~~ 4.jpg (883.2 KB)

羅敏莊 ~~~ 5.jpg

羅敏莊 ~~~ 5.jpg (869.5 KB)

影得好差 沒心肌

FxxxL set個不知所謂的場

唔想被人睇/影相咪晌商場搞Show

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3&checkid=6e775

[ Last edited by BeachBoy on 2006-8-5 at 10:46 PM ]

周汶錡 ~~~ 1.jpg

周汶錡 ~~~ 1.jpg (760.8 KB)

周汶錡 ~~~ 2.jpg

周汶錡 ~~~ 2.jpg (746.2 KB)

周汶錡 ~~~ 3.jpg

周汶錡 ~~~ 3.jpg (769.2 KB)

周汶錡 ~~~ 4.jpg

周汶錡 ~~~ 4.jpg (779.8 KB)

周汶錡 ~~~ 5.jpg

周汶錡 ~~~ 5.jpg (815.9 KB)

周汶錡 ~~~ 6.jpg

周汶錡 ~~~ 6.jpg (792.8 KB)

點解你唔黎 奧海城 ???
Originally posted by BeachBoy at 2006-8-5 10:25 PM:
[/...
好多都係咁la~
所以真係要估下邊D場去得,邊D唔去得
無人回就唔再貼~
beach boy 兄: 你係咪企係右邊入口處那一班拍友其中一友呀? 我企係你地后面,都聽到你地不斷咁罵個場呀! 你真係影得咁少咋........得五張咁大把,你好早走呀,......last 最尾得番老人家一個拿住長炮仲影咋.........個場真係好難影呀.....最氣頂係臨尾企係我身邊一個肥婆係咁係度不斷彈kathy........又話佢笑得假....又話佢似人妖....肥婆自己梗係無照鏡出街呀,自己根本係一塊豬扒......咁樣講kathy這位不少男士心中的性感女神.... 真谷氣!!!!
Originally posted by hongkongpeople at 2006-8-6 12:47 AM:
beach boy 兄: 你係咪企係右邊入口處...
個肥婆之前企我格離.....好在比哥仔你吸引走咗
Originally posted by 2210777 at 2006-8-5 11:51 PM:
點解你唔黎 奧海城 ???
我未去過青衣城

今日奧海城多唔多人
Originally posted by YIP at 2006-8-6 12:39 AM:

好多都係咁la~
所以真係要估下邊D場去得,邊D唔去得
今次係主辨單位問題
Originally posted by hongkongpeople at 2006-8-6 12:47 AM:
beach boy 兄: 你係咪企係右邊入口處...
我去影Mimi Lo
Originally posted by BeachBoy at 2006-8-6 01:15 AM:

我未去過青衣城

今日奧...
咁下次唔好賣再去喇~
無人回就唔再貼~
個肥婆之前企我格離.....好在比哥仔你吸引走咗???個肥婆有條仔架.......
上次 西九龍我同亞姑嘈 , 先系亞姑個女攝位 , 心想算啦小朋友 , 跟著到亞姑 攝, 心想都算啦 , 到 2R出場 , 先鬆我一下 , 再碰我背包一大下 , 心想 無心的 算啦 , 跟著亞姑老公攝入來 ,先 踢我一下 ,  跟著大大聲話 :[咁摶 系唔系去信和賣相 ?]  我先回應一句 :[關你什麼事?] , 香港好多缺德人士 , 其實你看你的 我影我的 河水不犯咪算啦............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 周汶錡 @ 青衣城 05/08/2006

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。