<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]20070501超級玩具迷 小小玩意展愛心
返回列表 回復 發帖

[自拍]20070501超級玩具迷 小小玩意展愛心

今日影得心妍姐姐同林子瑄, 希望大家唔好見怪, 黎呢度之前我走去玩高危山線兼乾煎, 全程難度四星半超欏命, 仲要比林子瑄睇埋蚺蛇北脊入林一段七八十度危坡, 但今次呢條路線唔及之前馬頭峰東脊落象額咁恐怖, 果次幾乎連命都冇!

[ Last edited by 藍熊 on 2007-5-1 at 10:38 PM ]

1704 x 2272 PIXEL下載

第二頁 - End

KiKi ... 條PK鏈真係
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-5-1 22:25:
KiKi ... 條PK鏈真係
隻眼仲掂呀
Originally posted by AWU at 2007-5-1 10:48 PM:

隻眼仲掂呀
點到好 ... 佢好經常好樂意比影友影 ... 比3個
我只想身體健康
點解咁少心妍 o既
thanks sharing
kiki今日咁密實,今日成三十度喎,熱到死.............仲要黑衫吸陽光????
Originally posted by hongkongpeople at 2007-5-2 00:36:
kiki今日咁密實,今日成三十度喎,熱到死.............仲要黑衫吸陽光????
佢想出汗玩濕身look...
學下心妍"姐姐"啦真係...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-2 01:54 AM:

佢想出汗玩濕身look...
學下心妍"姐姐"啦真係...
我都想佢著到好似心妍姐姐咁, 一定好正, 不過呢日心妍姐姐好快走, 如果唔係會影多d佢, 果時仲同kiki握手, 佢其實都唔錯, 相對其他明星比較親民.

[ Last edited by 藍熊 on 2007-5-2 at 10:27 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]20070501超級玩具迷 小小玩意展愛心

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。