<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]20070424尖沙咀海港城
返回列表 回復 發帖

[自拍]20070424尖沙咀海港城

呢日因為追多過影, 係得呢幾張比較好d, 唔似其他人影得咁正. 呢日比埋越野雄心留長哥電話過林莉同徐子珊, 仲同徐淑敏握手兼搵林莉影埋合照, 認真收獲豐富. 當然黎呢度之前又走去行一輪山, 不過今次行得比較舒服, 冇之前幾次咁欏條命黎玩.

[ Last edited by 藍熊 on 2007-4-26 at 10:34 PM ]

1704 x 2272 PIXEL下載

第二頁 - end

[ Last edited by 藍熊 on 2007-4-26 at 10:25 PM ]

Originally posted by 藍熊 at 2007-4-26 21:56:
仲同徐淑敏握手兼搵林莉影埋合照
好羡慕又妒忌
Enjoy the life
Originally posted by 藍熊 at 2007-4-26 21:56:
呢日因為追多過影, 係得呢幾張比較好d...
越野雄心留長哥咩黎?
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-26 11:12 PM:

越野雄心留長哥咩黎?
我身邊其中一個山友, 行危險山線我有時搵佢架(有時仲自己單挑), 佢向越野雄心裏面係領隊之一.
Do u have 林莉 signature photo scan?
可以噤近既???
Originally posted by Ronno at 2007-4-26 10:03 PM:

好羡慕又妒忌
上左某報大相
啊~“呢日比埋越野雄心留長哥電話過林莉同徐子珊”
比阿kate做咩?
佢有咩反應?
Originally posted by lovekate at 2007-4-28 08:11 PM:
啊~“呢日比埋越野雄心留長哥電話過林莉同徐子珊”
比阿kate做咩?
佢有咩反應?
主要想搵子珊姐姐同我地行山, 攀石之類, 我同留長哥佢地就算係行山都係d難行或危險果類, 遲下若搵到朋友一齊去靈象脊, 象門(全屬五星難度高危路線)或者睇佢有冇興趣.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]20070424尖沙咀海港城

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。